Először is engedjétek meg, hogy bemutatkozzam bővebben néhány mondatban. Több mint 3 éve foglalkozom az esküvők világával, első körben a Wonderfulweddings W"W Oltári Esküvők Esküvőszervezés/ esküvőtervezés ötletgazdája és tulajdonos vagyok.Azon szerencsés emberek közé tartozom akiknek a szenvedélyük a hivatásuk is. Emellett női fotósként pontosan tudom, hogy mely pillanatok a legfontosabbak a párnak, nőként könnyebben átélem az esküvő minden pillanatát és ennek a fogékonyságnak köszönhetően képeimen maximálisan vissza tudom adni a menyasszony és a vőlegény legszebb perceit, érzelmeit és a szertartás hangulatát. Fotóimat utólag mindig retusálom, ami színkorrekciókat, élesítést és arcbőr retusálást is tartalmaz. Igény esetén készülhetnek vintage hatású képek vagy más, egyedi effekttel ellátott fotók, de az erőteljes, ragyogó színeket is szívesen alkalmazom. Professzionális Canon felszereléssel dolgozom, az elérhető legjobb minőségű optikákkal. 

Az első gépemet kislány koromban kaptam de mégis nagyszerű képeket tudtam vele készíteni a családi nyaralásokon. Néhány évvel később megkaptam életem első igazi fényképezőgépét.

Mindig is csodálattal néztem a több mint száz éves képeket, ahol ükanyáink megelevenednek...

Én ezt az érzést szeretném nektek, gyerekeiteknek, családotoknak és majdan unokáitoknak nyújtani.

Kezdetektől fogva egyértelmű volt, hogy a sok téma közül inkább embereket szeretek fotózni. Hogy miért? Csodálatos dolog egy család, egy kisgyermek, egy pár életének apró, boldog pillanatait képekben elmesélni.

Szeretném azt látni a képeken, amit én látok a valóságban... 

A legerősebb motiváció a munkámban, hogy elkapjam azt a pillanatot, amikor minden tökéletes egységet alkot.


Ha tetszenek a képek, amiket a galériában látsz keress fel!